fbpx
Yasam

Obama çiftinin Netflix programları politik olmayacak

[ad_1]

ntv.com.tr

Netflix’in içerik yöneticisi, yapımcılık için Netflix’te anlaşan, sunuculuk da yapacakları iddia edilen Barack ve Michelle Obama çiftinin projelerinin politik olmayacağını açıkladı.


  • Netflix İçerik Şefi Ted Sarandos, yapımcılık görevi üstlenen Barack ve Michelle Obama çiftinin Netflix’te gerçekleştirecekleri projeler hakkında fazla detay vermekten kaçınsa da programların politik olmayacağı tüyosunu verdi.


  • Vanity Fair dergisine konuşan Sarandos, “Obama çifti başkanlıkla ilgili yaptıkları şeyler ile tüm yaşamları boyunca edindikleri deneyimlerle uyuşan hikaye anlatımı yapmak istiyorlar” dedi.


  • Sarandos, Obama çiftinin hazırlayacağı projelerin spor, yaşam tarzı ve beslenme gibi konularda olacağını belirtti. İçerikle ilgili fazla bilgi vermekten kaçınan Sarandos, Obama çiftinin filmler ile kurgusal ve kurgusal olmayan yapımlara gözlerini diktiğini söyledi.


  • Obama çiftinin film ve dizi yapımcılığı için Netflix’le anlaşma yaptıkları haberi mayıs ayında duyurulmuştu. Obama ve eşinin imza atacağı yapımlar, 190 ülkede 125 milyon kişiye ulaşacak.


  • Netflix’ten yapılan açıklamada, Obama ve eşinin film ve dizi yapımcılığı için şirketle anlaşma yaptığı belirtilirken, bu projelerin arasında senaryolu ve senaryosuz diziler, belgeseller, belgesel dizileri ve uzun metrajlı filmler olabileceği belirtilmişti.


  • ABD’nin 44’üncü Başkanı Obama, açıklamasında, „Kamu hizmeti boyunca hayatın her alanından büyüleyici insanlarla tanıştık ve onların deneyimlerini daha geniş bir kitleye ilettik. Michelle ve ben, yetenekli, ilham veren ve yaratıcı seslerin hikayelerini bütün dünyayla paylaşmayı umuyoruz“ ifadesini kullanmıştı.


  • Michelle Obama da „Barack ve ben, her zaman, hikaye anlatımının gücüne ve bizi dünya hakkında farklı düşündürmesine inandık“ değerlendirmesinde bulunmuştu.


  • Öte yandan Netflix’le yapımcı olarak anlaşan Barack ve Michelle Obama çiftinin hem kamera arkasında hem de kamera önünde yer alacağı iddia edilmişti. Barack Obama tartışma programında moderatörlük görevi üstlenirken, Michelle Obama’nın da sağlıklı beslenme konulu bir programda sunuculuk yapması bekleniyor.


  • Obamalar’ın ilk içeriği 2019 yılının başında ekrana gelecek.

[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top