fbpx
Magazin

Çukur'un yeni sezon tarihi belli oldu

[ad_1]

Ay Yapım imzalı Çukur merakla beklenen yeni sezonuyla 17 Eylül Pazartesi akşamı Show TV’de ekrana gelecek. Yayınlanan yeni sezon 1. bölüm tanıtımında Çukur’un yerle bir edildiğini gören Kemal’in titreyen elleri dikkat çekerken, Mahsun’un “Burası senin çukurun değil oğlum, burası bizim çukurumuz!” sözleri hız kesmeyecek mücadeleden ipuçları veriyor. Sinirlerine hakim olamayan Metin, kardeşi Kemal’e “Koçovalılar yok artık. Onlar izin verdiği için burada yaşıyoruz!” diyerek heyecanı arttırırken Vartolu, Çeto ile karşı karşıya geliyor. Çukur sokaklarında gizlice gezinen Yamaç’ın ellerinden tellere asıldığı anlar ise gerilimi yükseltiyor. Çukur, büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni sezonuyla ekrana damga vurmaya hazırlanıyor.

Çukur yeni sezon 2. fragmanı;

Çukur merakla beklenen yeni sezonuyla 17 Eylül Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

ÇUKUR’UN HEYECAN DOLU SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR!

Dizinin sezon finalinde Yamaç, Nazım ve Emrah’ı oyuna getirdi. İdris’in ailesiyle birlikte ‘Çukur’u terk etmesi izleyenleri derinden etkiledi. Bölümde Nazım ve Emrah’ın birbirlerini öldürdükleri sahne herkesi şoke etti. Final sahnesinde Çukur’un tamamen yıkık dökük, eski günlerini aratan şekilde görüldüğü anlar büyük merak uyandırdı. Yamaç, Çukur’u geri almak için “Ya alacağız ya öleceğiz!” sözleriyle Vartolu’dan yardım isterken, iki kardeşin el ele verdiği anlar büyük beğeni topladı. Saldırıya uğrayan İdris’in, Emmi ve Paşa ile ölüme yürüdüğü anlar ise heyecanı doruk noktasına çıkardı. Yüzüklerinde farklı bir sembolün göründüğü, Çukur’u yerle bir eden adamların yeni sezonda Koçovalılarla mücadelesi büyük bir merakla bekleniyor.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

‚;

var elChild = document.createElement(„div“);
elChild.className = „item“;
elChild.innerHTML = itemTemplate;
el.appendChild(elChild);

index++;
}
}
});

});

[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top