fbpx
Yasam

Charlize Theron: Sahtekar Sendromu ile baş ediyorum

[ad_1]

Oscar’lı oyuncu Charlize Theron, Imposter (Sahtekar) Sendromu ile baş ettiğini açıkladı. Elle dergisine konuşan Theron hastalık hakkındaki endişelerini dile getirdi.


  • Son olarak Tully filminde rol alan Charlize Theron, Elle Amerika’nın kasım sayısına konuk oldu.


  • 43 yaşındaki oyuncu, kariyeri boyunca Imposter (Sahtekar) Sendromu ile baş ettiğini dile getirdi.


  • Bu durumun hala değişmediğini belirten Theron, “Yeni bir projeye başladığımda, ‘Aman tanrım, kovulacağım. Rezalet bir aktris olduğumu anlayacaklar. Tamamen bir yalandan meydana geldiğimi fark edecekler’ diyorum kendi kendime” açıklamasını yaptı.


  • Daha önce ise sunucu, model ve modacı Alexa Chung,Imposter Sendromu’nu yaşadığını ve çoğu zaman kendisini yetersiz hissettiğini dile getirdi.

  • 5

    IMPOSTOR (SAHTEKAR) SENDROMU NEDİR?

    IMPOSTOR (SAHTEKAR) SENDROMU NEDİR?

    Imposter yani Sahtekar Sendromu olan kişiler; genellikle kazandıkları başarıları hak etmediklerini ve geldikleri yere başarı, zeka ile değil şans eseri geldiğini ve birgün gerçeklerle yüzleşeceğini düşünür. Geçtiğimiz yıl yapılan bir araştırma; günümüz insanının üçte birinin işlerinde imposter sendromu yaşadıklarını ortaya koydu. Bu kişilerin üçte ikisi, kendilerine güvenmediklerini ve bu durumun kariyerlerini negatif etkilemesinden korktuklarını itiraf etti.

[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top