fbpx
Teknoloji

Günün öne çıkan 10 haberi (12 Haziran 2018)

[ad_1]

ntv.com.tr

12
Haziran 2018’de Türkiye ve Dünya’da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası… İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber…



  • 2. „MİTİNGDE HDP’LİLER VARDI“ ELEŞTİRİSİNE YANIT

    Kayseri mitinginde konuşan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, „Dün Diyarbakır’daydım. Erdoğan diyor ki ‚İnce’nin mitingine HDP’liler de gitmiş.‘ Erdoğan, benim mitingimde AK Parti’li kardeşlerim de vardı. Kimseyi ayırmıyorum, dışlamıyorum“ dedi.



  • 4. TARİHİ ZİRVE GERÇEKLEŞTİ

    ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’u ilk kez bir araya getiren tarihi zirve Singapur’da başladı. İki lider ülkenin Sentora adasında yer alan Capella Hotel’de bir araya geldi.


  • 5. „DERSİNİ ALDI“

    ABD Başkanı Donald Trump ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau arasındaki söz düellosu devam ediyor. Trump Singapur’da düzenlediği basın toplantısında, „Trudeau’nun dersini aldığını düşünüyorum“ dedi.


  • 6. ‚EN UZUN TÜNEL‘ YARIN AÇILIYOR

    Rize’nin İkizdere ile Erzurum’un İspir ilçeleri arasındaki Ovit Dağı Geçidi’nde yapılan, 14,3 kilometre ile Türkiye’nin en uzun, dünyanın 2’nci uzun çift tüplü kara yolu tüneli olan Ovit Tüneli yarın ulaşıma açılacak. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.


  • 7. DÜNYA KUPASI HAKKINDA HER ŞEY 

    2018 Dünya Kupası, 14 Haziran Perşembe günü ev sahibi Rusya ile Suudi Arabistan arasında oynanacak maçla başlayacak. 4’er takımlı 8 grupta oynanacak maçlar 1 ay sürecek. İşte 2018 Dünya Kupası’nda gruplar ve takımlar hakkında bilmeniz gerekenler…


  • 8. PERISCOPE’A ERİŞİM ENGELİ

    Twitter’a bağlı canlı yayın uygulaması Periscope, Türkiye’de yasaklandı. İnternet sitesinin de erişime engellenmesine hükmedildi.



  • 10. EN İYİ ÜÇÜNCÜ AÇILIŞA İMZA ATTI

    Türkiye’deki sinema salonlarında geçtiğimiz hafta 3’ü yerli 9 film vizyona girmişti. Jurassic World: Fallen Kingdom, ilk filmin de üzerinde bir açılış performansıyla ilk üç günde 212.426 seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye’nin zirvesine yerleşti. Film bu performansla haziran ayı tüm zamanların en iyi üçüncü açılışına imza attı. İşte detaylar ve diğer filmlerin gişe rakamları…

[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top