fbpx
Teknoloji

Günün öne çıkan 10 haberi (14 Haziran 2018)

[ad_1]

ntv.com.tr

14 Haziran 2018’de Türkiye ve Dünya’da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası… İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber…


  • 1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ADAYLIK ŞARTINA TUTUKLU OLMAYI DA KOYACAĞIZ

    Yalova’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret eden İnce’yi eleştirdi. Adaylık şartlarıyla ilgili bir düzenleme sinyali de veren Erdoğan, „Seçimleri atlatalım adaylık şartları arasına sadece hükümlü olmayı değil tutuklu olmayı da koyacağız“ dedi.


  • 2. BAŞBAKAN YILDIRIM: FETÖ’CÜLER ŞİMDİ AMERİKAN BAYRAĞINI ÖPÜYORLAR

    Başbakan Binali Yıldırım, „Milleti dinle, imanla aldatmaya çalışan FETÖ’cüler, şimdi Amerikan bayrağını öpüyorlar. Bunların gerçek kimliği ortaya çıktı. Kiliselerde toplanıp dua ediyorlar, kiliselerden medet umuyorlar“ dedi. Yıldırım, imar barışı için şu ana kadar 2 milyonun üzerinde müracaat olduğunu da belirtti.



  • 4. ADİL ÖKSÜZ’ÜN AİLESİ ABD’DE GÖRÜNTÜLENDİ

    FETÖ darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz’ün eşi Aynur Öksüz ile kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, ABD’nin New Jersey eyaletinde Anadolu Ajansı (AA) tarafından görüntülendi.


  • 5. CUMHURBAŞKANI SEÇİLİRSE YAPACAĞI İLK İŞİ AÇIKLADI

    İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Akşener, “Cumhurbaşkanı seçileyim ilk işim Suriye ile olan Türkiye’nin meselesini düzeltmek olacak. Ondan sonra da 4 milyon kardeşimizi sağlıklı, sıhhatli bir şekilde ülkelerine geri göndereceğiz“ dedi.


  • 6. HANGİ OYLAR GEÇERLİ, HANGİLERİ GEÇERSİZ SAYILACAK?

    YSK, 24 Haziran’da yapılacak seçimde ilk kez uygulanacak „siyasi partilerin ittifak yaparak seçime katılması“ nedeniyle nasıl oy kullanılacağı ve oyların hangi durumda geçerli sayılacağı gibi soruların yanıtlarını, 18 farklı duruma göre hazırlanan örnek oy pusulası şablonlarıyla verdi.


  • 7. DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR?

    Bankalararası piyasada dolar 4,64, euro 5,43 civarında hareket ediyor. Öte yandan piyasalar tarafından merakla beklenen faiz kararı açıklandı. Avrupa Merkez Bankası faiz oranını değiştirmedi. Bankadan yapılan açıklamada net varlık alımının Aralık 2018 sonrasında sona erdirilmesi planlanıyor.


  • 8. ÜNLÜLERDEN SANDIK ÇAĞRISI

    Aralarında Tilbe Saran, Gülriz Sururi, Ayşen Gruda, Berna Laçin, Mert Fırat ve Fırat Danış’ın da yer aldığı birçok oyuncu, 24 Haziran seçimleri için kamera karşısına geçerek seçmenlere oy kullanma ve müşahit olma çağrısı yaptı.


  • 9. EN ÇOK TAKİP EDİLEN KULÜP

    KPMG Football Benchmark ekibi, „Avrupa Eliti 2018“ raporunda sosyal medyada en çok takipçisi olan kulüpleri inceledi. İspanya’dan Real Madrid, Avrupa’nın sosyal medyada en fazla takipçiye sahip futbol kulübü oldu. Listenin 12’nci sırasında bulunan Galatasaray, 26,1 milyon ile Türk kulüpleri arasında en fazla takipçiye sahip kulüp olarak dikkati çekti.


[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top