fbpx
Spor

İspanya-İngiltere maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? (UEFA Uluslar Ligi)

[ad_1]

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup’ta 3. maçlar heyecanı yaşanıyor. İspanya, İngiltere’yi kendi evinde konuk edecek. Grupta oynadığı iki maçı da kazanan ve zirvede rahat bir durumda olan İspanya, İngiltere karşısında çıkacağı ikinci maçı da kazanmanın hesaplarını yapıyor. İki maçta sadece 1 puan alan İngilizler ise galibiyeti çok istiyor. Futbolseverler futbolun iki dev ülkesini karşı karşıya getirecek bu maçı heyecanla bekliyor.

Hangi kanalda, ne zaman?

İspanya ile İngiltere, bu akşam TSİ 21.45’te karşı karşıya gelecek. Sevilla’da Benito Villamarin’de oynanacak maçı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak’ın yardımcılıklarını ise Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. İspanya-İngiltere maçı CBC Sports’tan canlı izlenebilecek.

İki takımda son durum

Dünya Kupası’na erken veda eden İspanya, UEFA Uluslar Ligi’ne iyi başladı. İlk maçta İngiltere’yi 2-0 yenen takım, ikinci maçında ise Dünya Kupası finalisti Hırvatistan’ı 6-0 mağlup etmeyi başardı. Son olarak hazırlık maçında Galler ile mücadele eden takım sahadan 4-1 galip ayrıldı.

İngiltere ise ilk maçta İspanya’ya mağlup olmasının ardından Hırvatistan ile 0-0 berabere kalarak hayal kırıklığı yarattı.

[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top