fbpx
Haber

Son dakika Spor Toto 1. Lig transfer haberleri 14 Haziran Perşembe

[ad_1]

İstanbulspor Kulübü, 4 sezondur sarı-siyahlı formayı giyen Zafer Şensoy ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

İstanbulspor Kulübünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada „İstanbulsporumuzda 4 sezondur futbolculuk kariyerini sürdüren Zafer Şensoy, kariyerine başka bir kulüp ile devam etme kararı aldı. Zafer Şensoy’a kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.“ denildi.

Adanaspor’da iç transfer

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor, iç transferde Yakup Demir ile anlaştı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu beyazlı takım, stoper oyuncusu 26 yaşındaki Yakup’la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yakup Demir, 2015’te Van Büyükşehir Belediyespor’dan Adanaspor’a transfer olmuş, Sarıyer ve Diyarbekirspor’da da kiralık oynamıştı.

Altınordu’da transfer

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, TFF 2. Lig ekibi Manisaspor’dan savunma oyuncusu Mehmet Enes Sığırcı’yı kadrosuna dahil etti.

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, 25 yaşındaki Mehmet Enes Sığırcı ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mehmet Enes, herkesin yer almak istediği bir kulübe geldiğini belirtti.

Gençlerin değerini bilen, gelişimlerini destekleyen bir kulüpte forma giyeceği için çok mutlu olduğunu kaydeden Mehmet Enes, „Altınordu, bugüne kadar transfer ettiği her oyuncunun değerini ve kalitesini yükseltti. Bu açıdan çok doğru bir tercih yaptığıma inanıyorum.“ ifadelerini kullandı.

Altınordu Kulübü Başkan Vekili Barış Orhunbilge de takımın yapısına uygun bir oyuncu transfer edildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

„Bizim için bir oyuncunun her şeyden önce iyi birey ve iyi vatandaş olup, gençlerimize örnek teşkil etmesi önemli. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu’nun uzun süredir takibindeki Mehmet Enes Sığırcı’yı bu açıdan çok doğru bir tercih olarak değerlendiriyoruz.“

Denizlispor’da transfer

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, aynı ligde yer alan Gazişehir Gaziantep‚ten Muhammed Himmet Ertürk’ü kadrosuna dahil etti.

Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, 24 yaşındaki Muhammed Himmet Ertürk ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek, yaptıkları görüşmeler sonucu takımın yapısına uygun bir oyuncuyu transfer ettiklerini ifade etti.

Transfer komitesinin renklerine bağlayacakları futbolcularla ilgili titiz bir çalışma yaptığını dile getiren Üstek, „İhtiyaç olan bölgeler için takıma yararlı olacak başka futbolcuları da transfer etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.“ değerlendirmesinde bulundu.

Gazişehir’de veda

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, yollarını ayırdığı futbolcusu Muhammed Himmet Ertürk’e veda etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, futbol takımının oyuncularından olan Muhammet Himmet Ertürk ile anlaşarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, „Himmet’e takımımıza olan katkılarından dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz.“ denildi. 

 

[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top