fbpx
Haber

Beşiktaş'ın transfer bombaları… Son dakika BJK transfer haberleri 13 Haziran 2018 Çarşamba

[ad_1]

La Liga ekiplerinden Real Sociedad, İspanyol golcü Negredo’nun transferi için Beşiktaş‚a şaşkına çeviren bir teklifte bulundu. Siyah-beyazlı kulüpte geçen sezon yıllık 4.3 milyon euro alan Negredo’ya talip olan Sociedad, “Yıllık 800 bin euro verelim, gerisini siz tamamlayın” önerisinde bulundu. Beşiktaş’tan yılda 4,3 milyon euro kazanan Alvaro Negredo, ancak bu rakama yakın bir teklif alması halinde takımdan ayrılacağını söyledi. Büyük umutlarla alınmasına rağmen istenileni veremeyen ve teklif gelmesi halinde gönderilecek olan Alvaro Negredo, yönetimin bu kararını kabul etti. Habertürk’ün haberine göre, Siyah-Beyazlılar’dan yıllık 4 milyon 350 bin Euro gibi bir rakam kazanan İspanyol futbolcunun şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: „Eğer oynama şansım yoksa ve istenmiyorsam size zorluk çıkarmam. Ancak alacağım teklif önemli. Burada aldığım parayı alırsam giderim.“

Tayfun Korkut’un teknik direktörlüğünü yaptığı Stuttgart, Tolgay Arslan için Beşiktaş’a yaptığı teklifi 9 milyon euro‚ya yükseltti.

Demba Ba transfer oldu

Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Senegalli golcü Demba Ba Shanghai Shenhua kulübüne resmen transfer oldu. Sözleşme imzalamak için Çin’e giden yıldız golcü uçakta kabin memuru ve yeni takımının atkısıyla birlikte poz verdi..

Beşiktaşlı eski stoper Marcelo Guedes’in takım arkadaşı olan 27 yaşındaki sağ bek Reae Fransa’nın Lyon kulübünde forma giyiyor. Bir dönem Manchester United’da da oynayan sambacı için Fransız kulübüyle ilk görüşme yapıldı. Fotomaç’ın haberine göre Lyon kulübü, Rafael’in bonservisi için Beşiktaş’tan 5 milyon euro isterken, siyah-beyazlılar 2.5 milyon euro üzerinden pazarlıklarını sürdürüyor. Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş’tan yıllık 2.2 milyon eurro garanti ücret talep etti.

Yasin Öztekin geliyor

Beşiktaş, kariyerinin son dört sezonunu Galatasaray‚da geçiren Yasin Öztekin’in transferinde son aşamaya geldi. . Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, geçen hafta kulübün 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ile bir araya gelerek Yasin’in takımda kalmak istediğini bildirdi. Ancak yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkmadı. Bunun üzerine Bulut, rotasını yakın ilişki içinde olduğu Beşiktaş Kulübü’ne çevirdi. Beşiktaş’la masaya oturan masaya oturan Bulut, bonservisi elinde olan Yasin’in transferinde son aşamaya geldi. 

TRT Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer’e göre Siyah-beyazlı ekipte orta saha için 1 numaralı aday Manuel Fernandes. Günayer, „Fernandes’in 1 yıl sözleşmesi kaldı vee Ruslar da biliyor ki, gitmek istiyorsa ve zorla tutmaya kalkarsan Manuel oynamaz.. ekrardan Türkiye’ye dönme ihtimali ciddi şekilde mevcut“ dedi.

Klaassen’in durumu

Geçen sezon 27 milyon euro’ya Everton’a gelen Klaasen için menajerler teklif yaptığını söyleyen Günayer, „Ancak ne oyuncu, ne kulübüyle hiçbir temas yok“ dedi.

Oğuzhan gidiyor mu?

Oğuzhan Özyakup’la ilgili kulüpte hareketlilik olduğunu belirten deneyimli muhabir, „2 Avrupa kulübünden yetki almış 2 menajer, fiyat-maaş-performans araştırması yapıyor“ dedi.

Vagner Love, Beşiktaş’ı şikayet etti mi?

Günayer Vagner Love’un Beşiktaş’ı icraya verip FIFA‚ya şikayet ettiği iddialarının doğru olmadığını belirtirken Love’un ihtar çektiğini, paranın ödendiğini ve konunun kapandığını yazdı. Günayer oyuncunun transferiyle ilgili iddialar için ise „Vagner Love, Brezilya’da bir kaç kulüple görüşüp, anlaşma aşamasına geldi. Amacı da kulübü sıkıştırıp, bonservisini almak“ şeklinde konuştu.

Negredo transferi ciddi

İspanyol futbolcu Alvar Negredo’ya da değinen deneyimli muhabir „Negredo için oluşan olumsuz hava dağılıyor. Teklifler gelmeye başladı. Hem Meksika hem İspanya’dan teklifler var. Beşiktaş, tüm planını buna göre yapıyor“ diye konuştu.

Gökhan Gönül Premier Lig’e mi?

Gökhan Gönül’ün Premier Lig’e gideceği haberlerinin de doğru olmadığını söyleyen Günayer, „Böyle bir teklif kulübe ulaşmadı. Aranan sağ bek, Gönül’le birlikte o kanadı paylaşması düşünülen bir isim“ dedi.

Sağ bek arayışları

Artık bir numaralı sağ bek adayının Rafael da Silva olduğunun altını çizen TRT muhabiri, „Uygun bonservis ve düşük bir maaşla kadroya katılma ihtimali en yüksek isim. Fransa’da 31 maçta, 1 gol atmış, 2 asist yapmış“ dedi.Rick Karsdorp’un sağ bek için tavsiye edilen isimlerden biri olduğunu belirten Günayer, „
Bir önceki sezon 41 maça çıkmıştı ancak geçen sezon başı çapraz bağları kopardı. Roma, maç tecrübesi kazansın diye kiralamak istiyor.Sıfır maliyetle gelebilir“ dedi.

Opare ile anlaşıldığını belirten Günayer „Bu girişimi eleştirmiştim ancak sıfır bonservis, çok düşük maaş, ligi biliyor olması etkenleriyle, listede yer alıyor. Alternatiflerin hiçbiri olmazsa, Opare gelecek“ diye konuştu.

Michael Lang’ın sağ bek için iyi bir seçenek olduğunu belirten Günayer, „10 gol atmış geçen sezon. Bir numaralı hedefti ancak Basel 8 milyon euro istiyor ki, Gökhan Gönül’ün mevcudiyeti, kur gibi nedenlere bu iş zora girdi“ yazdı.

Harun Tekin transfer edilmeyecek

Harun Tekin transferinin olma ihtimali olmadığını belirten Günayer, „Fabri en az 1 yıl daha burada. Tolga Zengin’in sözleşmesi devam ediyor. Tolga gitse bile, 2.kaleci için düşünülen isim Utku Yuvakuran. Kaleci transferi gündemde yok“ diye yazdı.

Guti mi, İlhan Mansız mı?

Günayer, Şenol Güneş‚in yardımcılığıyla ilgili olarak ise „Şenol Güneş’in yardımcılığı için sürpriz bir isim yok. Konuşulan 2 adayı da sordum. Evet Guti ve İlhan Mansız’la görüşülüyor. İkisi de olmazsa Mustafa Doğan’a teklif gidebilir deniyor“ diye konuştu.

Anderson Talisca ile yollarını ayıran ve bu noktaya transfer yapmak için mücadele eden Beşiktaş, Portekizli oyuncu için Inter ile görüşme masasına oturdu.Transferden sorumlu yöneticilerden Umut Güner’in bizzat ilgilendiği hücum oyuncusu için kiralanabilecek durumda olduğu bilgisi geldi. 

Joao Mario iddiası

Fotomaç’ın haberine göre, Joao Mario’nun Portekiz milli takımdan arkadaşları olan Pepe ve Quaresma da transferde kilit rol oynayabilir. Yönetimin oyuncuyu ikna etmek açısından bu ikiliye görev vermesi de bekleniyor.

Beşiktaş’ın geçen sezonun başında Nürnberg’den kadrosuna kattığı 18 yaşındaki genç oyuncu Gani Sevim Almanya’ya geri döndü. TSV Steinbach Kulübü, ön libero ve stoperde görev yapabilen oyuncuyu renklerine bağladıklarını duyurdu.

Üç Romalı geliyor

Kartal, Roma’da oynayan stoper Jesus ve kanat oyuncusu Gerson’u bitirmeye çalışıyor. Beşiktaş’ın listesine aynı takımdan sağ bek Karsdorp da girdi. Beşiktaş Yönetimi’nin Jesus, Gerson ve Karsdorp’u kiralamak istediği ve Roma’ya resmi teklif yaptığı öğrenildi. Roma’nın vereceği cevap ise merakla beklenmeye başladı. Beşiktaş Yönetimi’nin istediği 3 oyuncudan Jesus takımda oynamasına rağmen Gerson bazı maçlarda şans bulabildi. Karsdorp ise Roma’da 1 maç dışında forma şansı bulamadı.

Alphonso Davies 18 yaşına basında gelecek

Beşiktaş takımı gençleştirme çalışmaları kapsamında Vancouver Whitecaps formasını giyen Kanadalı futbolcu Alphonso Davies’le ilgileniyor. 17 yaşındaki oyuncu sol kanatta ve forvet arkasında oynayabiliyor.

Beşiktaş, Benfica forması giyen Eduardo Salvio için 10 milyon Euro’luk teklifte bulunurken, Benfica 15 milyon Euro talep etti. Arjantinli kanat oyuncusu da siyah-beyazlılara gelmeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş transfer komitesi, eski futbolculardan Baki Mercimek’e Ferdi Kadıoğlu transferini bitirmesi için yetki verdi. Hollanda’da NEC Nijmegen forması giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon 39 maçta 8 golle oynamıştı. Sezon ortasından beri Beşiktaş’ın transfer gündeminde olan yetenekli futbolcunun ailesiyle yakın ilişkileri bulunan Hollanda doğumlu Baki Mercimek’in transferi bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

Juan Jesus için anlaşma sağlandı

Ajansspor’dan Özgür Sancar’ın elde ettiği bilgiye göre ; Beşiktaş, İtalya’nın AS Roma kulübüyle Brezilyalı stoper Juan Jesus için kesin anlaşma sağlandı. İki hafta önce Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yöneticiler Roma’ya giderek, İtalyan kulübünün Sportif Direktörü Monchi ile görüşmüştü.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Tolgay Arslan için İstanbul‚a geliyor. Tayfun Korkut’un yönettiği Stuttgart’ın 10 milyon euro’luk bir teklif sunması bekleniyor.

Geçen sezonun ara transfer döneminde Cenk Tosun’u renklerine bağlayan Everton, bir diğer Beşiktaşlı futbolcunun peşine düştü. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Everton’ın, Cyle Larin’i hedefleri arasına aldığı belirtildi.

Beşiktaş’ın Köln’de forma giyen gurbetçi futbolcu Salih Özcan’la anlaştığı öne sürülmüştü. Alman basını ise bu sezon Bundesliga’da küme düşen Köln kulübünün yöneticilerine dayandırarak verdiği haberle bu iddiaları yalanladı. Şehrin dijital gazetesi „geissblog.koeln“, Siyah Beyazlı kulübün Salih ya da Köln’le hiçbir şekilde temasa geçmediğini kaydetti. 20 yaşındaki Özcan’ın takımıyla olan sözleşmesi Haziran 2020’de sona eriyor. (Fanatik)

İspanya’dan Carrassal iddiası

İspanya’nın AS gazetesinin haberine göre Beşiktaş, 20 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu Jorge Carrassal’ı transfer etmek istiyor. Sevilla’nın 2016 yılında Kolombiya’nın Millonarios takımından altyapısına kazandırdığı genç oyuncu, geçen sezon Ukrayna ekibi Karpaty Lviv’e kiralandı ve Karpaty Lviv 2 milyon euro bedeli ödeyip genç oyuncunun bonservisini alıp, daha sonra iki katından yüksek bir ücretle satmak istiyor.

Domagoj Vida ile ilgili yeni bir transfer iddiası gündeme geldi. Beşiktaş’ta Domagoj Vida için Watford’dan transfer teklifi iddiaları konuşuluyor. Fanatik’in haberine göre, Beşiktaş’ın geçen sezonun ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida’ya İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford talip oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de Hırvat stoper ile ilgili gelebilecek teklif karşısında yönetime onay verebileceği ifade ediliyor.

Fellaini işi zora düştü, rakipler güçlü

Beşiktaş, Manchester United’dan ayrılan Fellaini’ye yıllık 5 milyon euro teklif edecek. Dünya Kupası’na giden Belçika’nın kadrosunda bulunan yıldız orta sahaya PSG ve Milan da talip. 

Emre Akbaba için 5 milyon euro + Orkan Çınar

Beşiktaş’ın Emre Akbaba transfer planı ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların Alanyaspor’a Milli futbolcu için 5 milyon euro + bir oyuncu önermesi bekleniyor. Bu futbolcunun Orkan Çınar olacağı öne sürüldü. Alanyaspor’da Mesut Bakkal’ın Orkan’a sıcak baktığı belirtiliyor.

[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top