fbpx
Magazin

14 Ekim 2018 reyting sonuçları açıklandı

[ad_1]

Reyting sonuçları haftanın son gününde ekranda olan programlar arasından hangilerinin izleyici tarafından daha fazla tercih edildiklerini gösterdi. Diziler, yarışma programları ve spor müsabakaları günün en çok izlenen yapımları oldu. İşte 14 Ekim’e ait son veriler ve ekranda olan projelerin son bölümlerinde yaşananlar…

14 EKİM 2018 TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

14 EKİM PAZAR AB REYTİNG SIRALAMASI

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜM ÖZETİ

Hastalığının etkileri artan Cihan, neler olduğunu anlamaya çalışırken, kimsenin beklemediği bir adım atıyor! Figen ile Muzo, Cihan’a hastalığını söyleyip söylememe konusunda çekinceler yaşar. Doktoru gerçeğin bir an önce paylaşılması gerektiğini ifade etse de bu Figen için kolay olmaz. Cihan’ın bir problem olduğunu anlaması üzerine Figen, hastalığını saklamayı tercih eder. Fakat hastalık Cihan’ı giderek daha fazla etkiler. Hareketlerini kontrol etmekte zorlanan Cihan, bir şeylerin ters gittiğine emindir. Gerçekleri öğrenebilmek için hastaneye gitmeye karar verir. Kızı Cihan’a ulaşamayan Figen, arkadaşı Hande ile konuşur. Hande, Cihan’ın hastaneye gittiğini söyler.

AĞLAMA ANNE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Damla, ablası Alev’in gayrimeşru bir şekilde dünyaya getirdiği ve öldürmeye çalıştığı kızı Zeynep’e sahip çıkmıştır. Damla, Zeynep’e tüm hayatını adamış, babası Hasan’ın evinde sığıntı gibi yaşamış, kendine ait bir yuva kuramamış ve bugün her şeyini verdiği Zeynep’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İyi halden erken tahliye olan Alev’in tek amacı, yılların vicdan azabı ve pişmanlığıyla Damla’nın karşısına çıkıp kızını geri almaktır!

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azra’nın Çelenlerin evinde kalmaya başlamasıyla dengeler yeniden bozulur. Feride Hanım, kendisine zorla aldırtılan raporun hesabını Azmi ve Serap’tan sorarken, Serap ise Azra konusunda daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalır. Çelen ailesi düşman olarak kabul ettikleri Azra’yı evden göndermenin yollarını ararken Cenk ise artık Azra’ya olan duygularına yenik düşmeye başlar. Sumru’nun hayatı ise geçmişten gelen büyük bir tehditle alt üst olur. Bundan sonra Sumru’yu zor günler beklemektedir.

 

[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top