fbpx
Haber

Bakan Soylu açıkladı: Atatürk'e hakaret eden o kişi gözaltına alındı

[ad_1]

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyada infiale yol açan Atatürk’e hakaret edilen videoyu çeken ve hakaret eden kişi ile çocukları cinsel içerikli taciz edip, videoyu çekip yayınlayan kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Soylu, Twitter hesabı üzerinden, sosyal medyada yayımlanan Atatürk’e hakaret ve çocuklara yönelik taciz görüntüleriyle ilgili paylaşımda bulundu.

„Türk polisi tarafından gözaltına alındı“

Her iki görüntünün de sosyal medyada infiale yol açtığını belirten Soylu, „Atatürk’e hakaret edilen videoyu çeken ve hakaret eden, çocuklarımıza cinsel içerikli tacizi yapıp, videoyu çekip yayınlayan kişiler Türk polisi tarafından gözaltına alınmışlardır. Kamuoyunu saygıyla duyurulur.“ ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise Twitter hesabından çocuklara yönelik „cinsel istismar“ iddiasını içeren bir video paylaşımına ilişkin, „İzmir Başsavcılığımızın talimatıyla soruşturma açılmış ve gözaltına alınmıştır“ bilgisini verdi.

„Fenomen“ diye kendini tanıtıyordu

Alınan bilgiye göre İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri kendisini sosyal medya fenomeni olarak tanıtarak küçük yaştaki çocuklara para verme vaadiyle küçük yaştaki çocuklara genel ahlaka aykırı davranışlar bulundurduğu belirlenen kişiye yönelik çalışma başlattı. 

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan kişinin B.A. (21) olduğunu tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, zanlıyı ikametinde gözaltına aldı. Sosyal medya aracılığı ile müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle işlem yapılan zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

 

 

[ad_2]

Devamini oku >>

Cok okunan

To Top